آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

ساده ترین روش درست کردن کالباس سالم در خانه

طرز تهیه کالباس در خانه شانس مصرف این ماده غذایی را به طور سالم و مغذی برای اعضای خانواده فراهم میکند چرا که با استفاده از گوشت سالم و مرحله تهیه مطمئن میتوانید از ان استفاده بکنید.

 

مواد لازم برای درست کردن کالباس سالم خانگی

مرغ ۱ عدد متوسط

سیردرشت ۳ تا ۴ حبه

باقلا یا مغز پسته سبزخام ۱ ق غ

هویج پخته و خرد شده یک و نیم ق غ

مغز نان ساندویجی خرد شده ۳ ق غ

نمک ، فلفل سیاه و قرمز به همراه سایر ادویه جات به میزان دلخواه

 

طرز تهیه کالباس سالم در خانه

مرغ را تمیز کنید و چربی و استخوان آن را جدا کنید و گوشت آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و با چرخ گوشت ۲ بار چرخ نمایید.

مغز نان ساندویچی یا همان نان باگت را هم در کمی آب خیس کنید و به همراه مقداری نمک و ادویه های دلخواه، سیر رنده شده با گوشت مرغ چرخ شده مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا همه مواد به خورد هم بروند.

در مرحله بعد اگر بخواهیدبرش کالباس رنگی و زیباتر جلوه کند میتوانید از هویج، باقالی یا پسته خام در لابه لای گوشت کالباس استفاده کنید . چون وجود هویج و پسته تاثیری در مزه کالباس ندارد و فقط برای زیبا کردن آن استفاده میشود.

سپس روی یک سطح صاف سلفون را باز کنید و مخلوط گوشت و ادویه جات را روی آن پهن بکنید و هویج پخته شده را به همراه باقالی یا پسته خام لای گوشت مرغ بریزید و با گوشت روی آن را پر بکنید طوری که دیواره کالباس با گوشت بسته شده باشد.

سلفون باز شده را با کمک دست روی گوشت برگردانید و گوشت را به همراه سلفون رول کنید. دقت کنید هنگام رول کردن حباب هوا در داخل آن نماند و با فشار دست آن ها را خارج کنید و طوری گوشت را پهن کنید که از دو طرف جای گره زدن داشته باشد. سعی کنید به اندازه ای از سلفون استفاده کنید که ۳ الی ۴ دور بتوانید دور گوشت رولکنید. دو طرف آن را هم می توانید با سیم های گلسازی یا بسته بندی و یا گره زدن محکم ببندید. طوری آن را فشرده کنید که وقتی با انگشت روی آن فشار می دهید سفت باشد.

در ظرف بزرگی که حجم کالباس به راحتی در آن جای بگیرد و به اندازه ۲ سانت بیشتر از اندازه کالباس آب جای بگیرد آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس کالباس را داخل آن قرار دهید تا به مدت ۱ ساعت و نیم کالباس پخته شود.

کالباس پخته شده را بعد از کمی سرد شدن  داخل یخچال قرار بدهید تا کاملا سرد شود. چون اگر کالباس گرم باشد هنگام برش زدن ریش ریش خواهد شد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
102 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی