آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷

ران مرغ سوخاری با سس ماست خوشمزه و راحت

با نگاهی به مواد لازم برای تهیه ران مرغ سوخاری همراه با ماست آنقدر جذب میشوید که حتما برای یک نهار این غذا را سر سفره خود سرو خواهید کرد.

 

 

مواد لازم برای ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست

ماهیچه مرغ ۶عدد
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل قرمز یک دوم قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲عدد
پودر سوخاری ۱ پیمانه
پنیر پارامسان ۸۰گرم
لیمو ترش تازه ۱عدد
ماست ۱ پیمانه
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست

ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده، آنگاه به نمک، فلفل و آب لیموی ترش آغشته میکنیم و میگذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.

پنیر پارامسان رنده شده را با پودر و خاری مخلوط میکنیم. ماهیچه مرغ را در آرد غلتانده، تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته میکنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری میغلتانیم، سپس آن را در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف مورد نظر قرار داده و به دلخواه تزیین میکنیم. این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.

 

طرز تهیه سس ماست

ابتدا ماست را مقداری میزنیم، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و مایه را کاملا مخلوط میکنیم تا یک دست شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
33 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی