آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

بستنی زعفرانی فوری

طعمش مثل بستنی سنتیه ولی راحت تر درست میشه. موادشم در دسترسه و زودی هم آماده میشه

 

 

مواد لازم جهت تهیه بستنی زعفرانی

  1. ۱ پیمانه شیر

  2. ۲ قاشق مرباخوری نشاسته
  3. ۲ قاشق غذاخوری شکر
  4. ۱/۲ پیمانه شکر
  5. ۲۰۰ گرم خامه
  6. زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  7. ۳ قاشق غذاخوری گلاب
  8. ۲ قاشق غذاخوری (حدودا) پسته خرد شده

     

 

طرز تهیه 

اول نشاسته رو با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و بعد شیر رو بهش اضافه می کنیم و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا غلیظ و پودینگی بشه (رقیق تر از فرنی) و بعد می زاریمش تو یخچال تا خنک بشه. بعد قالب بستنی رو با کره چرب کرده و کمی پودر پسته می پاشیم. (با این اندازه مواد، حدودا ۴ تا قالب بستنی پر می شه).

بعد توی ظرفی، خامه، نصف پیمانه شکر، گلاب، پسته و زعفران رو ریخته ،بعد پودینگ خنک شده رو اضافه می کنیم و و هم میزنیم تا یکدست بشه و شکر حل بشه. (اینجا عطر و بوش دقیقا مثه بستنی سنتیه).

سپس داخل قالبهای بستنی می ریزیم. و چوب بستنی رو داخلش می زاریم و برای ۲۴ ساعت تو فریزر می زاریم بمونه.

در زمان سرو، قالب رو کمی تو آب گرم می زاریم تا بستنی خیلی راحت خارج بشه یا اینکه فقط تو دمای محیط چند دقیقه میزاریم بمونه بعد از قالب درمیاریم.

 نکته:

۱-اگه قالب بستنی ندارید می تونید بجاش از لیوان یه بار مصرف استفاده کنید یا اینکه کل مواد بستنی رو توی یه ظرف مناسب فریزر بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و یخ بزنه. بعد با کمک اِسکوپ (قاشق بستنی زنی) از ظرف دربیارید و سرو کنید.

۲-شیرینی این بستنی خیلییی زیاده! به نظرم میشه به جای نصف پیمانه شکر، ۱/۴ پیمانه شکر ریخت. البته میزان شیرینی بستگی به ذائقه ی هر شخص داره…
تازه من مواد پودینگی رو خودم دوبرابر کردم و تو دستور نوشتم، ولی بازم شدیدا شیرین بود!

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
64 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی