آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

آموزش طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای

  • آپدیت
  • دسته بندی : غذاهای سنتی تاریخ : چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۷

املت گوجه فرنگی، یکی غذاهای ایرانی است که به خاطر محبوبیتش یکی از پر مصرف ترین غذاهای فوری می باشد. شاید در مواقعی وقت و حوصله زیادی برای تهیه غذا نداشته باشید، در این مواقع می توانید یک املت خوشمزه و قهوه خانه ای در منزل تهیه نمایید.

با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر املت گوجه فرنگی تهیه نمایید.

مواد لازم جهت تهیه املت قهوه خانه ای اصیل

گوجه فرنگی ۸ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

نمک به میزان لازم

ابتدا پیاز رابه صورت نگینی ریز خرد میکنیم و در یک تابه مناسب میریزیم. مقداری روغن مایع داخل تابه میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم. پیاز را تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد میکنیم.

و به تابه اضافه میکنیم. درب تابه را میگذاریم تا درون تابه بخار ایجاد شود و گوجه فرنگی ها سریعا نرم و پخته شوند. در این مرحله در صورت تمایل میتوانیم کمی زردچوبه هم به مواد املت بزنیم. پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شد.

حرارت زیر تابه را کم میکنیم تا گوجه فرنگی ها کمی سرخ شوند (اینکار باعث می شود طعم بهتری داشته باشیم.) در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه میشکنیم و خوب مخلوط میکنیم. در ادامه کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها میزنیم.

پس از اینکه ادویه ها را با تخم مرغ مخلوط کردیم حرارت زیر تابه را کمی زیاد میکنیم و تخم مرغ را به املت اضافه میکنیم. مخلوط کردن مواد املت را ادامه میدهیم تا املت کاملا بپزد. در پایان املت را به صورت داغ با نان بربری یا نان سنگک سرو میکنیم.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
66 views مشاهده
برچسب ها

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی